دانشکده حقوق الهیات و معارف اسلامی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد

230 نفر از دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد رشته حقوق، با حضور هیات رئیسه دانشگاه، مسولان دانشکده و خانواده های خود، فارغ التحصیلی شان را جشن گرفتند.

به گزارش پایگاه خبری دانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد، سید محمد امیری در جشن دانش آموختگی دانشجویان رشته حقوق واحد نجف آباد قدرشناسی از زحمات استادان و معلمان را لازم و ضروری خواند و گفت:«انسان تا آخرین لحظه حیات خود به تحصیل علم و آموزش نیاز دارد، بنابراین نباید هیچگاه خود را از یادگیری و تحصیل علم و دانش فارغ بدانیم. دانشجویان نباید اینگونه تصور کنند که یک دوره چهار ساله را پشت سر گذاشته دیگر همه چیز را می دانند.»

IMG 6203 f8b46

رئیس واحد نجف آباد با تاکید بر ورود دانشجویان به عرصه های علمی و پژوهشی، خطاب به دانشجویان حقوق افزود:« شما یک مرحله از مراحل آموزش خود را پشت سر گذاشته اید و از این به بعد باید با ورود به عرصه های علمی و پژوهشی و مقاطع بالاتر تحصیلی، بخش آموزشی خود را تکمیل و تقویت کنید.»

امیری تکیه بر عدالت محوری را رمز موفقیت دانش آموختگان حقوق دانست و تاکید کرد:« تمام کسانی که برای رسیدن شما به جایگاهی نظیر وکالت، قضاوت یا هر جایگاه مرتبط دیگری تلاش کرده اند، از شما انتظار دارند که در تمام مراحل کاری و حتی زندگی، خداوند را فراموش نکنید. آنچه که در این مشاغل حساس شما را به موفقیت خواهد رساند، عدالت محوری است. باید عدالت را سرلوحه کارتان قرار دهید. خصوصا در ارتباط با اقشار ضعیف و پایین تر جامعه باید حساسیت بیشتری به خرج دهید. این تمام آن چیزی است که استادان  از شما انتظار دارند.»

IMG 6217 53c70

سید محمد امیری در پایان  از افتتاح مرکز تحقیقات تخصصی داوری در آینده ای نزدیک خبر داد و افزود:« تاسیس این مرکز تحقیقاتی که با هدف کمک به دستگاه قضایی کشور صورت گرفته است، کار بزرگی است که همکارانم در دانشکده حقوق، الهیات و معارف اسلامی پیگیر آن بوده و هستند و به لطف خدا در آینده ای نه چندان دور شاهد افتتاح آن خواهیم بود.»

IMG 6472 e6271

2211  22222 copy  2233  22444